Teslatron – Aparatul lui Tesla de oxigenare si regenerare celulara – livrare imediată (verificați stocul) – fără saltea noapte

10.000,00 lei

Teslatron – Aparatul lui Tesla de oxigenare si regenerare celulara – livrare imediată (verificați stocul)

Salteaua de noapte  nu este inclusă și se pierde 50% reducere la achiziționare cu aparatul.

Dar se poate cumpara oricând ulterior la preț întreg.

Categorie:

Descriere

Teslatronul este un aparat făcut după planurile de Tesla

Nu este un aparat în care poți spune exact ce efecte benefice o să producă în corp căci energia se duce să lucreze unde e nevoie și unde tu și divinitatea dă voie să lucreze.

!!! Atenție verifică stocul la 0737308882

Dar s-a observat că Aparatul Teslatron ajutâ în :
1. Bolile de adaptare (osteoartropatie, reumatism, artrita reumatoida, sechelele apoplexiilor cerebrale,  contuzii, dureri in zona taliei si membrelor inferioare,  periartrita scapulohumerala, prolapsul discurilor intervertebrale lombare, spondiloza cervicala).

2. Bolile cardio-circulatorii (hipertensiune, hiperlipemie, boli cardiovasculare, arterioscleroza, insuficienta irigare cu sange a capului).

3. Neuroastenie (oboseala, insomnie, memorie slaba, atentie slaba, neliniste, nervozitate, iritabilitate).

CONTRAINDICATII

  • stand, peace-maker deci implanturi la inima sau pe vasele de sange pentru a nu le misca,
  • tije metalice mari implantate în corp pe tot piciorul de exemplu. 
Efecte rapide:
Programe

Alte accesorii incluse – tratament față, articulații, păr

Iată testele înainte și după 20 min la aparat

Teste după o lună de terapii de 2-3 ori pe săptămână

Încă câteva testimoniale

Ana - aveam un prolaps genitar vizibil care apasa și pe căile excretoare și după 12 terapii au fost îmbunătățiri semnificative și vizibile, dusul la toaletă devenind normal.
Cecilia - Sunt asistentă medicală în Germania și lucrez deplasăndu-mă la diverse spitale. Dupa ce am folosit Teslatronul am mult mai multă energie și sunt mai protejată la a lua infecții d ela pacient. In plus observ acum, dupa ceva timp, că nu mai pot face terapia seara pentru că am prea multă energie și nu pot dormi.
Maria - după ciclu organele mele intime erau lasate în partea de jos și după terapie urcau vizibil.
Simona - Aveam infecții dentare recurente de ani și după cateva terapii cu Teslatronul ele au dispărut și au încetat să apară.
Nicoleta - Sunt terapeut și mă urmaresc periodic cu un aparat luat tot de le Simona Ionită Eden Center. Dupa ce am facut o luna de terapie cu Teslatronul am observat echilibrarea tuturor sistemelor corpului si mare parte chiar pe Echilibrat maxim (vezi pozele de jos pe cardiovascular).

Mărturii video

Certificat de conformitate UK

Detalii pe larg

Bazat pe o inventie extraordinara a lui Nikola Tesla, este un aparat ce are la baza ideile acestuia despre vindecarea, intinerirea si fortificarea organismului uman. El la o varsta inaintata arata de 40 de ani si nu albise. Are optiune si de ion negativi in corp si de lucru punctual pentru dureri si fata.

In 30 min, 4+2 ani din varsta biologica au fost sterse iar aura, chakrele si alti paramentrii au crescut substantial (vedeti in fotografii de pe site cu testarile inainte si dupa).

BENEFICIILE APARATULUI (care sunt și sus):
Alcalinizează corpul
Promovează metabolismul, curgerea şi circularea energiei în corp
Promovează detoxifierea şi eliminarea ţesutului adipos
Sporeşte potenţialul membranelor şi sinteza energiei ATP
Îmbunătăţeşte respiraţia celulară şi somnul
Reduce durerile, eliberează stresul, relaxează corpul şi întinereşte creierul
Reglează funcţia endocrină şi resuscitează şi reface celulele corpului
Înlătură mirosurile neplăcute ale corpului şi radicalii liberi (creşte nivelul de antioxidanţi)
Îmbunătăţeşte şi promovează circulaţia sângelui
Întăreşte imunitatea corpului şi restabileşte energia şi armonia

   Atunci când potenţialul electric al celulelor este mare, viaţa curge lin şi înfloritor, fără oboseală, stres şi boli. Dar pe măsură ce timpul trece şi neglijăm hrana, somnul şi emoţiile, potenţialul electric ni se reduce. Astfel încât, atunci când nu facem nimic pentru sănătate şi viaţă, voltajul scade odată cu timpul de la -35 mV la -25 mV, apoi la -15 mV şi în final sub această valoare apare boala şi în cele din urmă moartea. Creşterea şi menţinerea unei tensiuni optime a membranei celulare se obţine prin plasarea corpului într-un câmp cu potenţial electrostatic ridicat.
Rezultatele stabile vin odată cu schimbarea celulară, ne facem cu adevărat bine numai dacă creăm celule noi, nu şi dacă le corectăm pe cele care nu funcţionează bine.
Înlocuim : pielea la 6 săptămâni, ficatul la 8 săptămâni, sistemul nervos la 8 luni, oasele la 1 an, tot corpul la 8 luni (ca medie).
Ca să facem celule noi sănătoase avem nevoie de materiale bune şi în întregime, fără nici o lipsă dar, mai mult decât orice avem nevoie de un voltaj bun.

CUM FUNCŢIONEAZĂ TERAPIA ELECTROSTATICĂ
Este o tehnică simplă, non-invazivă ce foloseşte electricitatea statică, producând rezultate clinice rapide. Atunci când asupra corpului se aplică un câmp electric de curent alternativ de voltaj înalt, este stimulat metabolismul celular prin suplimentarea de ioni, iar balanţa electrolitică acid-bază a sângelui se ajustează.
Aparatul aplică un nivel sigur de potenţial electric de voltaj înalt şi crează un câmp electric în jurul pacientului. Câmpul electric generează cantităţi mici de curent indus, ce pătrund în corp şi stimulează metabolismul. Curgerea de ioni pozitivi de hidrogen poate fi direcţionată optim. Acest lucru este important deoarece de curgerea de protoni şi ioni depinde: coordonarea enzimelor, controlul calciului ionic, proteinele transportate în sânge, balanţa generală acid-bază. Fiziologia anormală este asociată cu o activitate electrică anormală. Corectarea activităţii electrice anormale facilitează restaurarea unei fiziologii normale.

Teslatron MODURI DE UTILIZARE ALE APARATULUI
Funcţia “Potenţial înalt” (High Potential): acest dispozitiv de terapie crează un câmp electric de voltaj înalt ce înconjoară corpul, neutralizează excesul de sarcini pozitive, relaxează corpul, restaurează potenţialul membranelor care este esenţial pentru sinteza energiei, permeabilizează corpul şi stimulează metabolismul.
Funcţia “Potenţial negativ” (Negativ Potential): electroterapia prin potenţial negativ va aduce corpul în câmpul de înalt potenţial negativ electrostatic, va echilibra valoarea PH-ului, va face sângele mai alcalin, determinând astfel o creştere a proporţiei de calciu (seric), micşorând astfel vâscozitatea sângelui şi purificându-l.
Funcţia “Câmp pentru somn” (Sleep Field): când staţi întins pe saltea (este un accesoriu opţional) şi alegeţi modul somn, se vor îmbunătăţi calităţile somnului.
Funcţia “Unde luminoase” (Light Wave): dispozitivul aplică micro vibraţii de unde de lumină cu o frecvenţa de 72000 Hz /secundă, ceea ce ridică temperatura corpului cu 1-2 grade, producând un efect aerobic ce arde grăsimea în exces şi face masaj celular.
Creionul electronic pentru electropunctură şi masaj: produce curgerea ionilor de oxigen, foloseşte microcurenţi de voltaj înalt care aduc un flux sporit de electroni şi generează un flux puternic de antioxidanţi. Stimulează local reîntinerind şi vindecând o mulţime de probleme ale pielii:

 

Teslatronul

diminuează gradul de excitabilitate al unor nervi,
îmbunătăţeşte circulaţia sângelui,
înlătura stazele sângelui,
diminua inflamaţiile şi uşura durerile, inclusiv cele dentare,
elimina rapid simptomele amorţelii locale,
stimula şi curăţa scalpul,
elimină mătreaţa, fungii şi bacteriile nedorite
dispersează granuloamele şi infecţiile la nivelul gurii, feţei etc.


Aparatul teslatron ajutâ în :
Bolile de adaptare; 

osteoartropati; 

reumatism;

artrita reumatoida; 

sechelele apoplexiilor cerebrale;

contuzii; 

dureri in zona taliei si membrelor inferioare; 

periartrita scapulohumerala;
prolapsul discurilor intervertebrale lombare; 

spondiloza cervicala.
Bolile cardio-circulatorii:
hipertensiune;

hiperlipemie; 

boli cardiovasculare; 

arterioscleroza; 

insuficienta irigare cu sange a capului.
Neuroastenie:
oboseala; 

insomnie; 

memorie slaba; 

atentie slaba; 

neliniste;

nervozitate;

iritabilitate;

 

Abonamentul tău nu a putut fi salvat. Te rog să încerci din nou.
Te-ai abonat cu succes.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Primești gratuit GHIDURI și EMISIUNI:

  • Bani; Relații; Vindecare trecut; Contribuție; Totul incepe cu tine; Servici/Afaceri; Sănătate.
  • Cauza durerilor articulare și de coloană.
  • Eliberarea emoțională - baza vindecării și transformării.
  • BALANCE - cum să îți recapeți sănătatea.
  • Greșeli în meditație.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teslatron – Aparatul lui Tesla de oxigenare si regenerare celulara – livrare imediată (verificați stocul) – fără saltea noapte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *