Eliberarea emotională (detașare, iertare, curătare-energizare), baza oricarei vindecari de durată

Simona Ionita-Margarit
RainMaker, bioenrgoterapeut, formator, tehnician nutritionist

In ultimii ani, dupa o perioadă îndelungată de căutări și acumulări, mai apoi împinsă de o revelatie avută în urma meditatiei de aflare a scopului vietii mele ce aparea ca Taj-Mahal-ul – “da in viata aceasta nu in alta”, am continuat “călătoria” si cresterea mea spirituala impărtașind și dăruind și celor din jur.
Odata cu certificatul de terapeut Holistic Cyprus am inceput a susține seminarii in aceasta tară si am continuat mai apoi in Azerbaijan, țara in care am avut multe de invatat printre care de a ma bucura de lucrurile simple din viața, însâ în același timp nu am putut să nu remarc nevoia schimbării perspectivei vietii la un scop mai înalt decat alergătura zilnică. Si aceasta cred ca se aplică și în România.

Revenirea in țară, a dus la deschiderea firmei EDEN CENTER, firma ce are motto-ul “Impreuna aducem raiul pe pământ” căci ne dezvoltam in primul rand personal influentându-i mai apoi pe cei din jur cu energia si cunoștiintele noastre.

Sediul central e in Bucuresti dar terapii se fac si la distanta , in țara și in străinătate cu eficacitate rapidă si de durată, fiind recomandate celor din jur.
De-a lungul timpului, terapiile au evoluat si s-au schimbat pe masura schimbarii mele de energie si a evolutiei personale, colaborate cu diverse informatii obtinute din cursuri si carti dar si invatand din experienta personala si coborând informație de Sus.

Interesant este ca, de mai multe ori la cursuri, (inclusiv cele de la Anatecor) afIam lucruri pe care eu deja le practicam, dovada a faptului ca acel câmp de informație comuna există si depinde doar de noi pentru a ne creste vibrația si a-l putea accesa.

Doresc sa va impartasesc din experienta mea metoda create in timp, pe care o pot numi eliberare emotională, ce o consider a fi cea mai eficientă pentru a lucra cu tine personal si cu oamenii care doresc o schimbare fie in sanatatea fizica, fie emoționala, fie in relația cu ceilalți. Cauza fiecarui dezechilibru și implicit nemultumire care se manifestă in viata sunt energii stagnate,
neacceptate, nelasate sa curga. Pot fi din trecut (copilarie-abuzuri de exemplu,) casătorie nefericită, viața intrauterine, momentul nașterii sau chiar din vieți anterioare.

Regresiile sunt foarte eficiente, chiar si in grup ( vezi pe YouTube grupul de la Sala Dalles mentionat in “Despre mine)”, uneori clientul o cere in mod explicit, alteori sunt calauzita sa o propun.
Dar e remarcat faptul ca acea energie e stagnata in tine la momentul prezent. O poti curăța in trecut si pe firul timpului apare eliberarea si in momentul prezent, deci prin regresie, sau o cureti in acest moment fie cu energia iubirii, iertarii si recunoștinței pe care o aduci in tot corpul tau, fie explicit simtind blocajul prin manifestari fizice de ceva diferit în corp într-un anumit loc de exemplu rece, cald, gâdilat, presiune, durere etc.

De-a lungul procesului de curățare dupa ce constientizezi disconfortul ce apare intr-o parte a corpului tau se poate face eliberarea fie general stând într-o casacadă de lumină sau apă cu intenția de curațare sau scufundându-te într-un pârău care pătrunde curățând întreg corpul din cap pâna in picioare, fie punctual odata cu expirația dupa o inspirație profundă sau poți folosi un balon vizualizând pe intenție că absoarbe in interiorul lui tot ce nu mai ai nevoie, apoi il legi si il trimiți la Dumnezeu Tatăl ( cu intentia să faca cu el ce stie că e mai benefic, daca e in voia divină poate să il transforme în ceva folositor ție, relației tale cu persoanelor implicate).

Daca folosesti apa, poti chiar vorbi cu ea si cu ingerul apei sa te ajute sa cureți tot ce nu mai ai nevoie in corpul tau.
De multe ori dupa o terapie de 3 ore, cand are loc pornirea “intrerupatorului” in eliberarea emotionala si se insusesc si instrumentele pentru eliberare si constientizare, inclusiv de practicare a iertarii in continuare pentru 1-2 luni, rezultatele sunt uimitoare. Incepând cu a doua zi, se văd schimbari masive in modul in care persoana priveste lumea si cum se comporta cei din jur.

Am avut cazuri cand clientul se simtea izolat la serviciu, ceilalți nu comunicau și il tratau rece. Totul s-a schimbat dupa eliberarea acelor legături care consumau energetic, dupa iertare si trimiterea unui alt tip de energie (de iubire si acceptare) pe noile conexiuni mai mici si mai ușor de gestionat.

O alta clienta de a mea, de exemplu, lucra cu iubitul de cativa ani. Relatia mergea dar doar ca nu se concretiza in casatorie. A urmat despartirea. La scurt timp el a cunoscut pe altcineva si s-au căsatorit in 2 luni. Ulterior noua iubita a ramas insarcinată.

Clienta mea lucra in continuare cu fostul iubit, bineînțeles ca tensiunea creștea intre ei, întrebări de ce ea si nu eu apăreau continuu în mintea ei si se manifestau în șicane și nemultumiri exprimate de ambele parți.

A urmat terapia, o terapie de 3 ore, dupa care schimbarile au fost masive. Cand se intalneau la firma râdeau și chiar glumeau.
In exemplificarea de mai sus vorbim de “taiatul de legaturi” si iertari. Pe plan fizic, dupa taierea de legaturi – ele fiind ca niste elastice puternic tensionate – pot aparea pentru câteva ore simptome de ameteala, dezorientare, rătacire, chiar și în spații familiare. Au fost cazuri in care au condus autoturismul fără o țintă anume, pierduți în spații prin care merseseră des. Toate aceste au incetat odata cu reașezarea energiei în corp și in jurul lui.

Aceasta terapie de eliberare emoțională are 3 părți cu efecte rapide si de durată. Pentru efecte pe termen lung, se recomandă sa continuați dumneavoastra acasa numai partea de iertarea pentru 30-60 zile in functie de gravitatea situatiei.

Este o terapie folositoare in multe situatii si in acelasi timp este simplă(mai ales primele 2 etape pe care le puteți urma de o rugăciune prin care cereți Domnului să vă curețe din corp tot ce nu mai aveți nevoie, să vă umple golurile din el și să vă protejeze) După ce practicați aceasta tehnică pe voi, aș aprecia să o împartașiți cu cei din jur pentru a ajuta in schimbarea cu pasi mici spre rai a acestei lumi.

Ca pregătire, inainte de a incepe, puteti spune o rugaciune ca Tatăl nostru și să cereți în voia Sf Treimi, ghidare, vindecare și protecție. Puteti cere aceleași lucruri chemând entitățile de lumina in slujba lumii care vor, pot si au drept divin să vă ajute, in special pe cele care rezonanți ca Tatăl nostru, Sf Maria, Arhanghelii vindecarii Rafael, al eliberării Mihail etc. Aceasta va crește energia și vă conectează la un plan de o vibratie mai înaltă.

Cei 3 pasi esentiali de facut o data si apoi doar cand mai e nevoie, continuând cu iertarea pe termen mai lung: 1) Taierea legaturilor – detașari cu evenimente/ persoane care va consuma energetic – Se face printr-o meditatie si se pot taia legaturile chiar si cu si persoane apropiate cu care sa cereti reconectarea la alt nivel asa cum e benefic pentru dvs si relatiei cu el.

Este recomandat sa o faci daca simti ca este spre binele tau și că situația curentă trebuie schimbată. Se cheama Sf Arhanghel Mihail ca sa taie cu sabia lui toate conexiunile care consuma energetic cu ființe întrupate sau neîntrupate, deci și înaintași(din față, spate, dreapta, stânga, deasupra capului, sub picioare si chiar in pământ). Tinem sabia deasupra capului pâna simtim incărcarea ei puternica. Putem tăia si legaturile cu anumite condiționări, legăminte, contracte din viata acesta sau alte vieți, sau cu intentia generală de a tăia blocajele care nu ne lasă să mergem pe calea noastra spirituală, spre scopul acestei vieți, sau care ne blocheaza într-o arie a vieții ca serviciu, familie, emotional etc.

Atentia ca tăiere sa se faca paralel cu corpul deci ca la stergătorul de parbriz de la mașina altfel aura trebuie reparată, cusută, pansată dupa nevoie si energizată pentru reîntărire.
Dupa tăiere următorul pas este să se întoarcă aceste fire înapoi spre corp pentru ca reconectarea să se faca mai dificil(deși apare când ne gândim la persoană sau eveniment). Si apoi vindecăm aceste răni cu lumina calauzită de sus prin cap, inimă si apoi maini. Explicatia acestui fenomen, atăt cât o putem face cu mintea noastra, este ca noi suntem conectati cu fire energetice de cei din jur. Prin ele primim și/sau dăm energie. De multe ori știinta e limitată incercând să îndese un ocean intr-o sticluța de apa prin cele 7 informații pe care creierul le primeste pe secunda din cele 7 mil din jur și atunci trebuie doar sa credem asemenea unui copil mic.

Daca conexiunea, in special cu persoana implicate in conflict, este puternică deci firul gros, e greu sa gestionam mai ales situatiile conflictuale. Taind aceste conexiuni si reconectand daca e nevoie cu un fir mai subtire si la alt nivel asa cum e mai benefic pentru ambele parti implicate sau terte parti, gestionarea situatiei este mult mai simpla. Transmitand pe aceste noi conexiuni iertare deci un alt tip de energie, persoana cealalta simte schimbarea in energie si raspunde diferit. Deseori, cand este determinare omul saturandu-se de situatia curenta si cautand schimbare, dupa o sedinta de 3-4h se vad deja schimbari masive in modul cum cei din jur si cei implicati direct raspund.

2) Iertarea – Este o parte esentială care trebuie continuata 1-2 luni acasă. Iertarea trimite un alt tip de energie in jur ca acceptare, iubire, recunostinta si atunci ceilalti reactioneaza diferit decât înainte deoarece nu se mai simt amenintați si iertați si acceptați asa cum sunt.

Iertarea se face in felul urmator: Se cheama in fața ta, unul câte unul sufletul(tău, al mamei, tatălui, sorei, fratelui, cumnatului/cumnatei, sot/sotie, copii, foști iubiți si alte persone cu care simțiti ca aveți lucruri de rezolvat, chiar daca mai trăiesc sau nu) si se spune cu implicare emotională deci din inimă –
Iartă-ma pentru tot in toate viețile, Imi pare rau. Te iert pentru tot in toate viețile, Te accept asa cum esti. Multumesc. Te iubesc. Incercați sa vă apropiați si sa imbrățișați persoana. La sfarsit eliberați sufletul fiecărei persone la locul lui si chemați urmatorul suflet.

Pe masura ce faceți acest lucru, repetând atunci sau în altă zi, daca folosiți emoția spunând coborând mintea in inima, o sa vedeți schimbări în care modul în care simțiti, distanța față de persoana implicată scade, o puteti îmbratișa, inima vi se deschide.
In timp, când aveti doua persone cu aceeași încărcătura emotională deci de intensitate similară si nu ampla puteti chema si ambele suflete imbratisându-l unul în stânga si unul in dreapta. De exemplu mama si tatăl.

Puteti chema, în special când faceți prima data procedura, și la general, într-o sfera de lumina divină sa vină toate sufletele cu care mai aveti lucruri de rezolvat si impacat, suflete încarnate sau reincarnate, din viața aceasta sau din alte vieți. Si folosiți același procedeu de împăcare și eliberare la sfârșit a sufletelor la locul lor.
Daca simțiți nevoia, mai ales la prima iertare, puteti și sa vă impăcați cu părțile pierdute ale sufletului dumneavoastra si pentru a le incorpora chemați doar pe cele care sunt pregatite să revină. Chemați-le într-o sferă de foc divin și repetați procedeul de iertare și la sfârsit rugați-le sa se integreze in voi cele pregătite încorporând sfera într-o zona a corpului.

3) Curățarea energetică și încărcarea golurilor din corp – curață ce e voie in drept divin – energii stagnate, entitati, farmace, se conecteaza cu pamantul-cerul si se umple golurile, punându-se si protectii. In cazul avorturilor(cu care lucrăm des la grupul de vindecare a femeii) sau a diverselor pierderi, facem si ridicarea in lumina a acelor suflete in cazul in care nu au ajuns. Atunci puteti ajuta si rude blocate intre lumi și puteți întalni animalul puterii și spiritului calauzitor care vă ajută în călatoriile șamanice.

Dupa cum spuneam, in afara unui cadrul terapeutic, ultima parte din terapia de eliberare emotională, cea de curățare și încărcare o puteți înlocui cu o rugaciune(care oricum e folosită în terapie) prin care cereți Domnului să vă curețe din corp tot ce nu mai aveți nevoie, să vă umple golurile din el si să vă protejeze.

Avem in București, online, și la cerere în țara, și un grup lunar de eliberare a blocajelor si un grup de vindecare a femeii în care lucram cu aceste tehnici prin donatie pentru a ajuta schimbarea celor pregatiți de schimbare și care poate nu iși permit un tratament personalizat. Detalii si mărturii despre terapii și moderator cu experiența de peste 7 ani inclusiv in străinătate wwww.simonaionita.com In Despre mine găsiți și emisiuni TV si on-line. In Concluzie etapele recomandate pentru acest proces :

1) Cresterea puterii de materializare si a frecventei vibrationale – conectare cer-pamant, echilibrare feminin-masculin, Rugaciunea inimii, Tatal nostru de 3 ori etc
sau ajutor extern cu energia cuiva care sa va sustina in proces
Practic puteti spune rugaciunea inimii sau Tatal nostru de 3 ori pentru a va creste aura si energia si astfel sa puteti curata mai multe energii mai joase decat vibratia dvs

2) Inmuierea blocajelor pt a porni eliberarea & curatarile energetice, eliberand retinerile in a va detasa si a ierta (pentru a curata mai usor) – printr-o rugaciune,
meditatie conectare sus-jos, cererea energiilor blocajelor in a va detasa si a ierta sa se manifeste, a le constientiza si a le curata prin orice metoda doriti

3) Detasari- taieri de legaturi – pt a avea conexiuni gestionabile
Taierea de legaturi – prin ruperea lor sau taierea cu sabia Sf Arh Mihail (lunga pentru a cuprinde toate chakrele)
Cereti ca reconectarea sa se faca numai daca e benefic si la alt nivel asa cum e mai bine pentru voi si relatia cu persoana, locul, evenimentul respectiv.

4) Iertari-dat iubire neconditionata, recunostinta pe noile legaturi – meditatie 21 zile.
o singura data Recuperarea partilor pierdute de suflet
Iertare pe noile conexiuni caci iubirea neconditionata si recunostinta sunt unele din ce le mai inalte vibratii care ajung si la celalalt si transforma

5) Incarcarea golurilor lasate de curatarile si eliberarile energetice cu energie optima de vibratie optima, in locurile optime pentru fiecare (pentru a nu fi ocupate de energii joase )

6) Inradacinarea in aceasta lume – imaginandu-va radacini din talpi atat de adanc cat e confortabil in acest moment

7) Protectie – orice metoda doriti de exemplu 3 cruci mari pe fata(de la umarul drept spre cel stang) si 3 cruci mari pe spate (de la umarul stang spre cel drept), cruci ce cuprind intreg corpul de deasupra capului pana sub picioare. Avem astfel in aura energia cristica a crucii care este o vibratie inalta si astfel energiile de frecventa mai joasa sunt respinse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *